Ezen oldal elindítására Borsi Emi (néhai főnököm, jelenleg barátnőm) és Zorán ösztökéltek, tudtukon kívül.
Emi egy tartalmas és minden apró részletre kiterjedő blogot vezet, Lili kislánya születése óta. Mivel az én gyermekeim 13, 12, 6 és 5 éve érkeztek családunkba, pont ideje volt, hogy elkezdjem nekik megörökíteni midennapos és különleges eseményeit életüknek, életünknek.
...és hát a dal, amit Zorán feldolgozott...

2008. augusztus 16., szombat

Lilla világgá megy holnap :)


Miközben könnyeimet nyelve írtam Levike születésének történetét, megjelent, a most már 13 éves Levikém és én emelt hangon kértem, hogy ha már kamasz és mutál, akkor legalább legyen kedves nyitni és zárni a száját a megfelelő időpontokban beszéd közben. :)


Lantikám feszülten topogott elém és megkért, hogy beszéljem le Lillát arról, hogy elköltözzön egy másik családhoz, majd beavatott a részletekbe. A szökést úgy tervezi, hogy az oviban alvás közben kimegy pisilni, de ehelyett igazából magára veszi a cipőjét és távozik. Az ok, amiért elhagy bennünket: Léda a szőnyegbe - nem ma - nyomódott gyurmáját elvette. :) Lanti - aki nem hagyta abba a keserves sírást - minden tudását bevetette, hogy visszatartsa. Mesélt az oroszlánokról, akik eljönnek egészen a mi erdőségeinkig, csak azért, hogy Lillát megkarmolászhassák. Felhívta a figyelmét arra, hogy a pintyeket nem tudja magával vinni, mert - idézem szó szerint - kicsőrözik a táskáját és elrepülnek. Ezek ugyan nem hatották meg a mi picit sem konok Lillácskánkat, ellenben amikor megemlítettem, hogy szomorú, hogy éppen most jön a szülinapja és nem lesz kit megünnepelni, akkor elgondolkodott és felmerült a lehetősége annak, hogy talán mégis velünk marad. :)
A kép egy meleg nyári napon készült, amikor Lillácska úgy gondolta, hogy téli kabátot és csizmát húzna.

3 megjegyzés:

Lili írta...

Immmmádom ezt a kicsilányt!!!! Hozzánk költözhet, én befogadom!

Pados Timea írta...

Disznósajt! Végül úgy döntött, velünk marad. :) Ma felhívott a munkahelyemen, hogy orvoshoz kell mennie a fülével...

Lili írta...

Na jó. Szóljatok, ha legközelebb költözni akar:)

Lilypie Kids birthday PicLilypie Kids birthday Ticker
Lilypie Kids birthday PicLilypie Kids birthday Ticker
Lilypie Kids birthday PicLilypie Kids birthday Ticker
Lilypie Kids birthday PicLilypie Kids birthday Ticker

Büszkeség, balítélet nélkül.

Újabb büszkeség.