Ezen oldal elindítására Borsi Emi (néhai főnököm, jelenleg barátnőm) és Zorán ösztökéltek, tudtukon kívül.
Emi egy tartalmas és minden apró részletre kiterjedő blogot vezet, Lili kislánya születése óta. Mivel az én gyermekeim 13, 12, 6 és 5 éve érkeztek családunkba, pont ideje volt, hogy elkezdjem nekik megörökíteni midennapos és különleges eseményeit életüknek, életünknek.
...és hát a dal, amit Zorán feldolgozott...

2009. január 26., hétfő

Sikerke

Lilla óvodájában sikerült kieszközölnöm, hogy elfogadják reggelente a Vegafutár ételét és azt megmelegítsék Lillácskának ebédkor. Sőt az óvónéni még azt is megengedte, hogy szendvicset is csomagoljak, vagy valami sütit (ez utóbbit kihagyjuk majd...). Így most majd "felfedezőútra indulok" a növényi pástétomok világában és kikísérletezem Lilunak melyek jönnek be.
Örülök, hogy nem ajánlottak fel egy, a közétkeztetés által kínált vega opciót, mert nincs igazán bizalmam. Valószínűsítem, hogy a zöldségek egy húslevesből kerülnének elő és talán arra sem figyelnének, hogy a sült dolgok ne egy olyan olajban készüljenek, amiben előzőleg húst sütöttek.
Általam főzött dolgot nem vihetünk, mert szigorú ellenőrzés van. Ez a szülinapi tortákra úgy tűnik nem vonatkozik és az ünnepekre is szabad pl. kókuszgolyót, mézeskalácsot, stb. küldenem :)
Na, de ne legyünk telhetetlenek, ennek is nagyon örülök!

2 megjegyzés:

Emi írta...

Örülök, hogy sikerült megoldanotok ezt a problémát. Egyébként eddig mit evett az oviban szegény Lillácska???

Pados Timea írta...

Köretet... Meg sütit, meg levest, ha olyan volt.
Most nagyon boldog! :)

Büszkeség, balítélet nélkül.

Újabb büszkeség.